ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens,  η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ βραβεύτηκε από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης  για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Το CR Index είναι ο πιο σημαντικός διεθνώς δείκτης μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 70 χρόνια από την ίδρυσή της, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συνεχίζει να συνδέει έμπρακτα την επιχειρηματική της στρατηγική με την ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στο περιβάλλον, στους εργαζόμενους και στους καταναλωτές. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών και της υψηλής επικέντρωσης της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, με σταθερά υψηλούς στόχους για  ένα υγιές και θετικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αντανακλά τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρίας.

Σχετικά με την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα και η βασική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών. Είναι ο Νο1 παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 33%. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες. Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα καθετοποιημένα συγκροτήματα μύλου και μακαρονοποιείου στην Ευρώπη, παράγοντας ετησίως περισσότερους από 55.000 τόνους ζυμαρικών. Απασχολεί 220 άτομα προσωπικό και έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιριών KraftHeinz και Del Monte στην Ελλάδα.